Musztrai Ferenc
Marketing Igazgató

"Több mint 5 éve dolgozunk a Preston & Partner profi csapatával, megbízhatóan, és magas szakmai színvonalon képviselik a Continental csoport márkáit, így cégünket is kereskedő Partnereink felé..."
DK-Európa Continental Tires

Tovább

Tóth Péter
Kereskedelmi vezető

"Nagyon fontos és hasznos az együttműködésünk a Preston & Partner csapatával, hiszen az üzletekben megtalálható termékeink mellé ők adják cégünk személyes képviseletét. Jelenlétükkel..."
Varsányi Pincészet Kft.

Tovább

Gubánné Nagy Gabriella
Cégvezető

"Az elvárásomat teljes mértékben teljesíti a Preston csapata. Vállalt feladatukat szívvel-lélekkel csinálják, szakmailag nagyon felkészült, tele ötletekkel, és mindamellett lenyűgöző, kitartó precizitással dolgoznak..."
Kunság-szesz Zrt.

Tovább

Szabó Jucus
Kereskedelmi vezető

"Preston Csapat…?! Lassan egy éve, hogy elkezdtünk együtt dolgozni azon, hogy a hálózatokban az italaink jelenléte és forgalma szilárduljon, mélyüljön. A minél magasabb eredmények eléréséhez, nem elég a jó termék..."
R-water Kft.

Tovább

Kúti Kornél
Kereskedelmi igazgató

„Sok éve dolgozom együtt a Preston Csapattal, ezért tapasztalatból mondhatom, hogy a megbízó cégek saját alkalmazottaival egyenértékű elkötelezettségével végzik munkájukat és képviselik cégünket, termékeinket..."
NÉBAR KFT.

Tovább

Vajdahunyadi Csaba
Sales and marketing igazgató Közép és Kelet-Európa

"Szakértelem, lelkiismeretes munkavégzés a területen, javaslatok az üzletfejlesztésre, értékteremtés az üzleti partnereknek" A Preston szolgáltatásainak e jellemzői és a...”
a francia D'aucy csoport tagja

Tovább

Benedek László
Kereskedelmi Igazgató

"Többek között a piacvezető sörgyár Key Account management fejlesztési területén dolgoztam együtt a Preston Partner céggel, ill. Batternay Anitával. Olyan egyedülálló tapasztalatuk van a hazai kiskereskedelem..."
Heineken Hungária (Brau Union)

Tovább

Boros Péter
Kereskedelmi igazgató

Coop Hungary Zrt. Nagy megelégedéssel dolgoztunk együtt a Preston Partner csapatával. Mind a beszerzőink és régiós vezetőink szakmai képzésben, mind hálózat felmérésben partnereink voltak és mindkét..."
Coop Hungary Zrt.

Tovább

Jean-Pierre Goullet
CFO (Finance Director)

„As financial director of Bunge Hungary (company producing edible oils ) I write these lines for Mrs Anita Batternay to draw your attention to the Preston Partner company with which we have been workinge..."
CFO Bunge Zrt.

Tovább

Bozsó Tibor
ügyvezető igazgató

"Megbízható , korrekt , pontos, hatékony . Ezek a szavak jutnak először eszembe , amikor a közös együttműködésre gondolok. Egy stabil képviselői csapat, akik úgy dolgoznak , mintha a saját képviselőink lennének..."
Cornexi Food Kft.

Tovább

Feiner Péter
ügyvezető

"A Spar Magyarország részére 9 éven át rendszeresen több tanácsadói , oktatási, projektvezetési tevékenységet szolgáltatott a Preston Partner Kft. Kereskedelmi, trade marketing, piackutatási, analitikai képzési..."
Spar Magyarország

Tovább

Balázs Laura
Trade Marketing Manager 

"Kedves Anita! Nagyon felkészült voltál, iszonyúan tapasztalt vagy, látszik, hogy csinálod is amiről beszélsz, és nem csak oktatod, ez pedig végig megmutatkozott az elképesztően gyakorlatias és..."
Omega Pharma Hungary Kft.

Tovább

Németh István
elnök-vezérigazgató

Az AkzoNobel és a Preston Partner tanácsadó cég éveken át tartó sikeres együttműködése nagyban elősegítette a vállalat értékesítési csapatának kimagasló teljesítményét. A közös munkánk során az értékesítési..."
AkzoNobel Zrt.

Tovább

Pintér Erika
ügyvezető-tulajdonos

„I confirm that I have been working with Preston sales and trade monitoring team since 2013. Preston team makes complex retail monitoring activity continously for us in monthly periods, covering Interspar, Tesco, Auchan..."
Trend International Market Research Kft.

Tovább

Dr. Köves András
üzletfejlesztési igazgató

"Hosszú FMCG értékesítési és marketing pályám során nekem az volt a szokásom, hogy a "kiszervezhető" és jól körülhatárolható feladatokra kipróbált és hűséges cégekkel dolgoztam több "állásomból" is...”
NT Kft.

Tovább

Berényi László
key account manager

"Többéves közös munkánk során, a Preston csapat eredményes értékesítési tevékenységével, nagyban hozzájárult, vállalati eredményeink eléréséhez. A szakértelem, a piacismeret, valamint a hatékony munkaszervezés...”
Hame Hungária

Tovább

Szendrő Tamás
értékesítési igazgató

The Match Zone Manager training was developed especially for our company, respecting the specificities of our retail operation. The education helped us a lot in the proper management to develope proficiency..."
Csemege-Match Kereskedelmi Zrt.

Tovább

Farkas Zsolt
Kereskedelmi vezető

„Már 2 éves közös munkánk során mérhetően javultak az együttműködésben érintett és a Preston Partner képviselői által kontrollált hipermarketben a polci jelenlétek, a szervezett promóciók, melyek együttes sikere volt a forgalom növekedés is..."
Naturprodukt Kft

Tovább

Seregi György
kereskedelmi igazgató

„A Sara Lee Hungary Kávé és Tea Kft több képzési projektben is együttműködött a Preston Partner Kft-vel. Az értékesítési szervezet felmérése után szakmai képzéseket tartottak az értékesítési csapat különböző területeinek..."
Sara Lee Co.

Tovább

Handl Tamara
kereskedelmi és marketing vezető 

"A Preston Partner igazi szakértő csapat az értékesítés támogatásában. Közel egy éves együttműködésünk alatt mérhetően javultak az eredményeink a látogatott üzletekben, hálózatokban...”
Idealbody Kft.

Tovább

Boda-Sipeki Judit
key account manager

"A Preston Partnerrel közel 1 éve dolgozunk együtt többek között a termékeink polci megjelenésének javításán az ország egész területén, több kiskereskedelmi hálózatban. A külső...”
Liquid Gold Kft.

Tovább